* Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona in data de 08 noiembrie 2019, piesa de teatru 1,2,3 Bebe. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni        

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de pescuit, sa participe In data de 25 iunie 2019, la a VII a editie a concursului de pescuit "FIR ĪNTINS", eveniment ce va avea loc Balta Cārcea, din localitatea Cārcea, judetul DOLJ

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona in data de 23 martie 2019, piesa de teatru White Room. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni

            * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2018, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende, pixuri si brelocuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Totodata au fost acordate cadouri simbolice constānd īn bricege inscriptionate cu denumirea regiunii persoanelor care au virat 2% din impozitul aferent anului 2017 catre IPA Regiunea 3 Dolj. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Secretarului regiunii, Vladutoiu Florin, de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!             

        * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de pescuit, sa participe In data de 14 septembrie 2018, la a VI a editie a concursului de pescuit "FIR ĪNTINS", eveniment ce va avea loc Balta Cārcea, din localitatea Cārcea, judetul DOLJ

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona duminica, 18 martie 2018, piesa de teatru Gaitele. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 14.03.2018 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni 

         * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARORA NU LE MAI SUNT VALABILE CARDURILE DE REDUCERE LA COMBUSTIBIL, LA STATIILE PECO MOL, SUNT RUGATI SA IL ANUNTE PE SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU, IN VEDEREA REFACERII ACESTORA.
               
        * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2018, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA CARDURILOR IPA AFERENTE ANULUI 2018 LA SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU.
                ATENTIE!!!!!!!! SE PREDAU CARDURILE AFERENTE ANULUI 2017

            * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2017, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in ceasuri de perete inscriptionate cu denumirea regiunii. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Secretarului regiunii, Vladutoiu Florin, de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!   

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona joi, 23 martie 2017, piesa de teatru Nunta insangerata. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 17.03.2016 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni        

         * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2017, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA CARDURILOR IPA AFERENTE ANULUI 2017 LA SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU.
                ATENTIE!!!!!!!! SE PREDAU CARDURILE AFERENTE ANULUI 2016.

             * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2016, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende si pixuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Secretarului regiunii, Vladutoiu Florin, de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!       

          * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona SAMBATA, 13 februarie 2016, piesa de teatru Pescarusul. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 10.02.2016 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni      

             * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2015, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende si pixuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Secretarului regiunii, Vladutoiu Florin, de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!

        * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2016, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA CARDURILOR IPA AFERENTE ANULUI 2016 LA SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU.
                ATENTIE!!!!!!!! SE PREDAU CARDURILE AFERENTE ANULUI 2015.

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona miercuri, 25 februarie 2015, piesa de teatru Dimineata de dupa. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 19.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 20.02.2015 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni

             * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2015, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA CARDURILOR IPA AFERENTE ANULUI 2015 LA SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU.
                ATENTIE!!!!!!!! SE PREDAU LEGITIMATIILE TIP VECHI.

              * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2014, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende si pixuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Domnului Secretar Vladutoiu Florin de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!

            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona joi, 13 februarie 2014, piesa de teatru O noapte furtunoasa. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 10.02.2014 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni

            * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2014, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA TIMBRELOR AFERENTE ANULUI 2014 LA SECRETARUL REGIUNII, FLORIN VLADUTOIU.

           * Va facem cunoscut ca īn luna ianuarie 2014, IPA SECTIA ROMĀNA REGIUNEA 3 DOLJ a īncheiat un parteneriat cu Romasig Broker de Asigurare SRL. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea oferte ipa/asigurari din cadrul acestui site.

            * Va facem cunoscut ca īn luna decembrie 2013, IPA SECTIA ROMĀNA REGIUNEA 3 DOLJ a īncheiat un protocol de colaborare cu Dr. ANGHEL I. MARIA MAGDALENA, medic dentist. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea oferte ipa/medical din cadrul acestui site.

            * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2013, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende si pixuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Domnului Secretar Vladutoiu Florin de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!


            * Comitetul Executiv Regional va anunta ca in data de 11.12.2013, incepand cu ora 10.00, va avea loc, la sediul unitatii, Adunarea Generala Anuala a membrilor IPA Regiunea 3 Dolj. Sunt asteptati toti membrii regiunii, iar cei care nu se pot prezenta pot fi reprenzentati de catre alti membrii, conform statului regiunii.


            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona duminica, 27 aprilie 2013, piesa de teatru Ultimul amant fierbinte. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 24.04.2013 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai
        -    Cioaca Toni


        * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2013, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA TIMBRELOR AFERENTE ANULUI 2013 LA DOMNUL VICEPRESEDINTE CIOACA TONI.


            * Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2012, membrilor I.P.A. Regiunea 3 Dolj le-au fost oferite cadouri simbolice constind in calendare de perete, agende si pixuri inscriptionate cu denumirea regiunii si site-ul acesteia. Pentru a intra in posesia cadoului va rugam sa va adresati Domnului Vicepresedinte Cioaca Toni de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00.
                Sarbatori Fericite !!!


         * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona duminica, 25 noiembrie 2012, piesa de teatru O scrisoare pierdutć. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 21.11.2012 urmatoarele persoane:
        -    Stīngć Mihai;
        -    Cioaca Toni


              * Comitetul Executiv Regional va anunta ca in data de 18.09.2012, incepand cu ora 09.00, va avea loc, la sediul unitatii, Adunarea Generala a membrilor IPA Regiunea 3 Dolj pentru alegerea Comitetului Executiv Regional si a Comisiei de cenzori. Sunt asteptati toti membrii regiunii, iar cei care nu se pot prezenta pot fi reprenzentati de catre alti membrii, conform statului regiunii.


             * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona duminica, 01 aprilie 2012, piesa de teatru Occident Express. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, īn Sala mica I.D.Sirbu, de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 28.03.2012 urmatoarele persoane:
        -    Vīnturis Laurentiu ;
        -    Cioaca Toni.


          * Conform Adresei Asociatiei Internationale a Politistilor - Sectia Romana - nr. 4128 din data de 07.12.2011, eliberarea legitimatiilor va avea loc numai in momentul in care s-a facut dovada platii a 35% din cuantumul cotizatiei pe anul in curs catre Sectia Nationala.


          * MEMBRI IPA REGIUNEA 3 DOLJ CARE AU ACHITAT COTIZATIA ANUALA PENTRU ANUL 2012, SUNT RUGATI SA SE PREZINTE PENTRU ACHIZITIONAREA TIMBRELOR AFERENTE ANULUI 2012 LA DOMNUL VICEPRESEDINTE CIOACA TONI ().
            IMPORTANT DUPA VIZAREA LEGITIMATIEI PE ANUL 2012 SE POT REAVIZA CONTRACTELE CU FIRMA RCS & RDS PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE REDUCERILE OFERITE DE PARTENERIATUL  ĪNCHEIAT CU IPA ROMĀNIA


              * Comitetul Executiv Regional va anunta ca in data de 29.11.2011, incepand cu ora 09.00, va avea loc, la sediul unitatii, Adunarea Generala a membrilor IPA Regiunea 3 Dolj. Sunt asteptati toti membrii regiunii, iar cei care nu se pot prezenta pot fi reprenzentati de catre alti membrii, conform statului regiunii.


              * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona vineri, 27 mai, piesa de teatru Totu-i bine cand se sfarseste cu bine. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, īn Sala "Amza Pellea", de la ora 19.00.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 25.05.2011 urmatoarele persoane:
        -    Vīnturis Laurentiu - ;
        -    Cioaca Toni- .


            * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona duminica, 13 februarie, piesa de teatru Nunta lu Puiu. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, īn Sala "Amza Pellea", de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 10.02.2011 urmatoarele persoane:
        -    Vīnturis Laurentiu - ;
        -    Cioaca Toni- .


                  * In data de 07.12.2010, ora 09.00, va avea loc Adunarea Generala a IPA Regiunea 3 Dolj. Sunt asteptati toti membrii regiunii, iar cei care nu se pot prezenta pot fi reprenzentati de catre alti membrii, conform statului regiunii.


                   * Comitetul executiv al IPA Regiunea 3 Dolj lanseaza invitatia membrilor regiunii iubitori de teatru de a viziona joi, 21 octombrie, piesa de teatru Romeo si Julieta. Piesa va putea fi urmarita la Teatrul National "Marin Sorescu"  - Craiova, īn Sala "Amza Pellea", de la ora 18.30.
        Pentru rezervari contactati pāna la data de 13.10.2010 urmatoarele persoane:
        -    Vīnturis Laurentiu - ;
        -    Cioaca Toni- .


                * In data de 02.06.2010 a fost incheiat un parteneriat intre I.P.A. - Sectia Romana - Regiunea 3 Dolj si S.C. Sinziana S.R.L. constand in prestarea unor servicii de turism pentru anul 2010, in localitatea Eforie Sud. Pentru mai multe detalii asupra locatiei si serviciilor oferite studiati oferta accesand rubrica oferte ipa/turism.              


                * Intre I.P.A. Sectia Romana si S.C. ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM S.A s -a incheiat Acordul de parteneriat Nr. 776/01.06.2007. Potrivit prevederilor documentului se acorda membrilor I.P.A. , reducere intre 5 si 20% in raport de formele de asigurare pentru care opteaza.


              * In sedinta Comitetului Executiv National din 21.07.2009, s-a hotarāt sa se renunte la distribuirea vignetelor cu īnsemnul ASOCIATIA INTERNATIONALA A POLITISTILOR - SECTIA ROMĀNA.
                Hotararea adoptata se intemeiaza pe constatari reale, din care rezulta ca suficiente persoane poarta aceasta vignieta, fara a avea dreptul, neavand calitatea de membru al ASOCIATIEI INTERNATIONALE A POLITISTILOR.
                Desi, presa centrala si presa locala au semnalat acest adevarat fenomen, reprezentantii regiunilor Sectiei Romane a I.P.A. nu au avut nicio activitate pentru identificarea persoanelor, ce le folosesc ilegal.


Arthur Trop
CRAIOVA
Free Counters
                *HOTARĀREA COMITETULUI EXECUTIV REGIONAL nr. 1 din 14.01.2010
Īn conformitate cu prevederile art.3 alin. (1) si art.4 alin. (6) si (8) din Statul I.P.A. -
Sectia Romāna, Regiunea 3 Dolj, Comitetul Executiv Regional hotaraste :
Art.1. Aproba  Normele metodologice privind acordarea de ajutoare, recompense si premii din fondurile I.P.A. - Regiunea 3 Dolj.